Kosten

Scriptie- en afstudeerbegeleiding en hulp bij het schrijven van je scriptie is bij Sciencestories niet alleen vakkundig, maar ook betaalbaar. Sciencestories houdt de kosten graag laag – we weten hoeveel moeite afstuderen kan kosten en dan is een gepeperde rekening wel het laatste waar je op zit te wachten.

Begeleiding kost…

€ 55,- per uur als we face to face sparren over een onderwerp. (Dat kan vrijwel altijd in de driehoek Utrecht – Amsterdam – Amersfoort. Daarbuiten in overleg).

€ 44,- per uur als we via skype praten, ik via e-mail feedback geef of stukken lees.

Vooraf bespreken we hoeveel begeleidingstijd realistisch is. Dat geeft je een idee van wat je (naar verwachting) uiteindelijk kwijt bent aan begeleiding. Je koopt uren vooraf in en ontvangt daarvoor een factuur.

Als je 5 uur of meer tegelijk koopt en betaalt, krijg je 5 % korting, bijt 10 uur of meer ineens wordt de korting 10 %.

Je mag zelf weten hoeveel uur je inkoopt; de schatting vooraf is een richtlijn, maar jij bepaalt. Zo blijf je baas over je eigen portemonnee en krijg je nooit onaangekondigd een onaangenaam hoge rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sciencestories is er voor iedereen die een verhaal over wetenschap of studeren heeft. Een afstudeerscriptie, een persbericht of een prachtig onderzoek.