Ervaringen

Ik kan het natuurlijk nog zo mooi vertellen allemaal, maar lees hieronder wat ervaringen van mensen die afzwaaiden met coaching van mij.

8 gedachten over “Ervaringen”

 1. Zoals de naam doet vermoeden: TOP!
  Nadat mijn scriptie afgekeurd was,contact opgenomen met topscriptie. Mijn situatie en onderwerp uitgelegd en ik had al heel snel reactie van Mirjam. Ik ben gekoppeld aan René Rector. Waarvoor vele malen dank, precies wat ik nodig had. Dat hebben ze echt heel goed ingeschat!
  Er waren heel wat fundamentele mankementen aan mijn scriptie, en René heeft me super goed geholpen om alles op een rijtje te krijgen. Met hele praktische voorbeelden kreeg hij mij dingen uitgelegd, die ze me op de hogeschool niet duidelijk konden maken. Helaas was mijn scriptie niet in één keer voldoende, maar dat lag zeker niet aan een gebrek aan kundigheid vanuit topscriptie, maar de hogeschool wilde een aantal dingen ‘anders’ zien dan ik gedaan had, niet omdat het fout was.. Ik kreeg wel complimenten vanuit de opleiding dat ze nu zagen dat ik echt begreep waar het om ging en dat ik een mooie ‘ronde’ scriptie had geschreven van begin tot eind. De structuur die ontbrak was nu in orde.
  De communicatie met René verliep altijd vlot en soepel. De feedback heb ik echt iets aan gehad en was voldoende op niveau/diepgang. Ja, het heeft geld gekost, maar dit was het zeker waard. Zonder hem was mijn scriptie nooit geweest wat hij nu is. Na 2 herkansingen heb ik nu een dikke 7,5 gescoord. Iets wat volgens school niet vaak gebeurt, zo’n mooi cijfer na een herkansing. Dikke pluim voor René en Mirjam dus. Ik zou topscriptie zeker aanbevelen mocht iemand problemen hebben met de scriptie. Ook nadat de begeleiding stopte, kreeg ik af en toen nog een mailtje van René hoe het ging, of ik al geslaagd was en dat hij erg benieuwd was naar de afloop. Helemaal top vond ik dat!

 2. Ik heb Topscriptie ingeschakeld om feedback te krijgen op mijn scriptie in de laatste fase. Ik kreeg Rene als begeleider toegewezen. Rene kon erg snel schakelen en heeft mijn scriptie gronding doorgekregen. Hij kwam met goede feedbackpunten die ook eenvoudig toe te passen waren. Ik raad hem zeker als begeleider aan. Ik vond het vooraf een lastige keuze of ik gebruik zou maken van extra begeleiding (ook gezien de prijs), maar ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb!

 3. Ik kon enorm snel geholpen worden wat heel fijn was omdat de deadline slechts vier weken later was. Hele fijne begeleiding gehad en zonder deze begeleiding was het niet gelukt. Echt een aanrader!

 4. Al een tijd waren mijn studie genoot en ik bezig met het schrijven van onze HBO scriptie voor de studie SPH. Met de begeleiding vanuit de Hogeschool lukte het ons niet om naar een voldoende toe te werken. Daarom zijn wij rond gaan kijken naar externe begeleiding.

  Het eerste contact met Topscriptie (Mirjam) verliep snel en na een evaluatie van onze scriptie zijn wij ingedeeld onder begeleiding van René. Tijdens de individuele begeleiding op locatie zijn wij beide stap voor stap aan de slag gegaan met het aanpakken van de verbeterpunten. Niet alleen heeft hij ons begeleid met het (her)schrijven van onze scriptie, maar ons ook mentaal ondersteund en gemotiveerd om door te gaan. Na twee maanden begeleiding en hard werken hebben wij beide eindelijk een voldoende kunnen bemachtigen voor onze scriptie!

  Wij zijn heel erg tevreden met de service en begeleiding die Topscriptie ons heeft geboden en zouden dit aan iedereen aanbevelen die vast zit in het scriptieproces.

 5. Eindelijk! Na lange tijd van weinig tot geen vooruitgang bij het scriptieschrijven ben ik nu eindelijk afgestudeerd. De scriptie begeleiding van Rene is hierbij onmisbaar geweest. Zijn kennis over het onderwerp, media framing, en zijn concrete aanpak hebben me erg geholpen. In overleg hebben we de verschillende opties om het onderwerp uit te werken opgeschreven, waaruit ik 1 heb gekozen. Het commentaar van Rene is altijd verhelderend. Vooral voor studenten die de neiging hebben teveel te lezen is zijn concrete aanpak verfrissend en erg waardevol. Bedankt!

 6. Tijdens het schrijven van mijn scriptie liep ik helemaal vast. René heeft mij toen ontzettend goed geholpen door mijn scriptie te lezen en samen te brainstormen over de stappen die ik nog moest maken! Hierdoor werd het weer mogelijk voor mij om door te gaan en mijn scriptie op tijd af te ronden!!!

 7. Ik kwam bij René binnen als een hopeloos studentje die last minute koste wat het kost haar scriptie deadline zou halen. Door de begeleiding van René werd ik weer met beide benen op de grond gezet. We hebben kritisch gekeken welk stappenplan we zouden volgen. René heeft oog voor zijn studenten en is eerlijk, oprecht en geduldig. Ik kan iedereen René aanraden als begeleider en wens hem al het succes toe in de toekomst. Mijn scriptie werd beoordeeld met een 9, dankzij de hulp van René.

 8. Mede dankzij René ben ik afgestudeerd! René is duidelijk in wat hij je kan bieden en laat jou bepalen hoe de samenwerking verloopt. Zo kan je zelf jouw tijd indelen en beslissen op wat voor manier je gebruik maakt van de kwaliteiten van René. René verdiept zich bovendien grondig in de eisen van de onderwijsinstelling waar je aan afstudeert en analyseert adequaat wat je wel en niet kan, zodat hij zeer gericht suggesties kan doen en relevante vragen kan stellen. Ik heb absoluut geen spijt van mijn samenwerking met hem!

Reacties zijn gesloten.

Sciencestories is er voor iedereen die een verhaal over wetenschap of studeren heeft. Een afstudeerscriptie, een persbericht of een prachtig onderzoek.